Northern Nordenskiöldland Safari

Dette er ikke en snøscootertur for pyser! Dette er en reise hvor man opplever Spitsbergens praktfulle landskap og flotte dyreliv. Reis med oss på dette tredagers arktiske eventyret til den nordlige delen av Nordenskiöldland. Fokuset for denne reisen er å utforske den nordøstlige delen av Isfjorden. Vi besøker Tempelfjorden, Billefjorden, Sassenfjorden og østkysten av Spitsbergen.

På denne turen bor vi på Krekling Lodge, ei hytte som ligger 35 km fra Longyearbyen. Det er et uforglemmelig sted hvor man virkelig kan finne roen og nyte det urørte polare landskapet. Hytta er plassert like over Kreklingpasset og har en utsikt som tar pusten fra deg.  Man ser fire ulike daler og ryggen av Ottofjellet. Den unike plasseringen tilbyr fantastiske turmuligheter.

På denne turen er du omgitt av praktfull natur uansett hvor du hviler øynene.

Fra skuterens komfortable sal kan vi nyte skuet av brefronter, kystlinjer og isfjell. Frosne fjorder og brefronter er opplevelser som tar pusten fra deg.

Du vil kunne oppleve total ensomhet og de eneste lydene er fra vinden og sin egen pust.

På de neste dagene av turen utforsker vi den fullstendig øde østkysten av Spitsbergen, et område kjent for antallet isbjørn. Om vi er heldige får vi kanskje et glimt av kongen av Arktis.  

Du vil også ha muligheten til å se fascinerende kulturminner fra tidligere århundrer.

Turer over flere dager åpner for muligheten til å besøke fangsthytter, rester etter vitenskapelige ekspedisjoner og tidligere gruvebosetninger. Slike steder viser oss mangfoldet i menneskets utforskning og overlevelse på Svalbard. 

Terrenget vi utforsker et variert og krevende, men med praktfull utsikt. Følelsen av mestring som man får etter noen dager i Arktis er vel verd utfordringen. Målet er å oppleve fantastisk landskap, flott dyreliv og ensomhet.

Etter aktive eventyr på dagtid, får vi nyte ro og fred på den koselige Krekling Lodge. 

Her kan du nyte Svalbards øde villmark uten å gi slipp på moderne komfort.

Hver kveld får du ta del i den arktiske eventyret, enten det er å se etter nordlys eller å sole seg i midnattsola. Pust dypt, nyt stillheten og føl litt på ensomheten.

Vi håper du vil være med oss på denne uforglemmelige turen!

NB: i tilfelle vær og snøforhold er ganske gode, kan det være en sjanse til å besøke byen Pyramiden som en ekstra bonus til reiseruten.

Terms & ConditionsBetingelser og vilkårTermini & CondizioniMap
Horn Media 2020