Speedboat to Billefjord and Nordenskiöld Glacier

Oppdag vakre Billefjords kystlinje med oss på denne 7 timers speedbåt turen.

Å utforske nærområdet til den nordlige Isfjorden er i fokus for dette eventyret når vi besøker Pyramiden og Nordenskiöldbreen. Ruten vår går nordøstover fra Longyearbyen, og fjordene vi utforsker er fylt med dyreliv og omgitt av dynamiske landskap som viser den rike geologien Svalbard har å by på.

Vi kjører ut av Adventfjorden og krysser Sassenfjorden, vi vil stoppe å besøke Skansbukta i Billefjorden som er kjent for sin rike historie og fjellformasjoner. 

Fra Skansbukta vil vi fortsette til gruvesamfunnet Pyramiden, en historisk sovjetisk gruveby som ble forlatt i 1998. Der vil vi få et innblikk i byens historie og den lokale kulturen som var. Den ikoniske statuen av Lenin som våker over spøkelses byen med unik arkitektur er et must å oppleve.

NB: På grunn av den nåværende situasjonen knyttet til krigen i Ukraina, vil besøk til Pyramiden, byen drevet av det russiske statsselskapet, ikke være inkludert i reiseplanen. Vennligst ta dette i betraktning når du bestiller en tur hos oss og takk for forståelsen!

På denne turen vil du hele tiden være omgitt av fantastisk natur. Oppleve majestetiske brefronter og robuste kystlinjer. Underveis kjører vi mellom isfjell nær fronten til Nordenskiöldbreen der det er ypperlige muligheter til å se dyreliv på havisen.

I løpet av den arktiske sommeren kommer det millioner av fugler til Svalbard for å hekke og isbjørnens rike huser et yrende dyreliv som vi ofte er heldige å oppleve på nært hold. Møter med fjellrev, sel, hval og hvalross er minst like spesielle som med kongen av arktisk. 

Med vår åpne RIB båt ‘Stefi’ som er spesialbygd for navigering i arktiske strøk garanterer vi en opplevelse nært naturelementene. Den er også utstyrt med en oppvarmet cockpittelt, hvor du kan varme deg og slappe av når som helst. 

Dette er et eventyr du ikke vil glemme!

Terms & ConditionsBetingelser og vilkårTermini & CondizioniMap
Horn Media 2020