Southern Nordenskiöldland Safari

Dette er ikke en snøscootertur for pyser! Dette er en reise som utforsker Spitsbergens fantastiske og varierte landskap og flotte dyreliv. Bli med oss på dette arktiske tredagers eventyret hvor vi utforsker isbreer, fjorder og spektakulære daler omgitt av taggete fjell.

Vi krysser Reindalen, Svalbards største og mest spektakulære glasiale daler. På den andre siden kjører vi opp Slakbreen og ned til Van Mijenfjorden på den andre siden, hvor hytta vår ligger.

Når isforholdene tillater det fortsetter vi over Van Mijenfjorden til Paulabreen . Den frosne fjorden og flotte brefronten er et uforglemmelig syn.

Her kan du oppleve total ensomhet, kun akkompagnert av lyden fra vinden og din egen pust. Deretter kjører vi til hytta og nyter en varm middag sammen.

De neste dagene av safarien vår utforsker vi den øde østkysten av Spitsbergen. Dette området er kjent for antallet isbjørn. Om vi er heldige, får vi kanskje et glimt av 

kongen av Arktis.

Etter å ha tilbrakt hele dagen ute med å beundre utsikten og titte på dyreliv som seler og reinsdyr, drar vi tilbake til hytta, spiser middag og nyter roen og stillheten i det polare landskapet.

På turens siste dag får du muligheten til å se litt av Svalbards kulturminner. Vi kjører forbi den nedlagte kullgruva Svea og besøker den russiske bosetningen Barentsburg. I Barentsburg får du anledning til å se litt av byens historie og kultur.

Etter en varm lunsj kjører vi til Kapp Heer og følger kysten. Kystlinjen her har en fabelaktig utsikt over Isfjorden. Vi kjører gjennom Colesdalen og klatrer oppover den siste dalen før vi ender opp over Longyearbyen. Utsikten herfra er fabelaktig, man ser Longyearbyen og deler av Isfjorden.

Terrenget vi utforsker er variert og krevende, men tilbyr praktfull utsikt. Følelsen av mestring man får etter noen dager i Arktis er vel verd utfordringen. 

Målet er å tilbringe tid i villmarken og nyte fantastisk landskap, flott dyreliv og ensomhet.

Vi håper du blir med oss på dette uforglemmelige eventyret!

Terms & ConditionsBetingelser og vilkårTermini & CondizioniMap
Horn Media 2020