Pyramiden Adventure

Dette er en Snøskuter tur utenom det vanlige!

Dette er et arktisk eventyr hvor vi utforsker Spitsbergens unike landskap og dyreliv. Reis med oss på denne 2 dagers turen til nordlige Nordenskiöldland med hovedfokus på nord øst delen av Isfjord med destinasjoner som Tempelfjord, Billefjorden, Sassenfjorden og de store breene på Spitsbergen. 

Vi reiser til Pyramiden, en historisk sovjetisk gruveby som ble forlatt i 1998. Der vil vi få et innblikk i byens historie og den lokale kulturen som var. Den ikoniske statuen av Lenin som våker over spøkelses byen med unik arkitektur er et must å oppleve.

På veien dit vil vi kjøre mellom isfjell som er frosset fast i fjorden nær Nordenskiöldbreen som gir unike muligheter for å oppleve dyrelivet på isen.

Hele turen mens vi kjører skuter vil du oppleve den mektige og uberørte naturen Svalbard har å by på og alt du vil høre er lyden av vinden og din egen pust. 

I løpet av denne turen vil vi utforske de øde områdene på Spitsbergen hvor det lever mye isbjørn og er vi heldige vil vi oppleve kongen av arktisk. 

Etter en aktiv dag på snøskuter vil vi sjekke inn på Tulipan Hotell der vi har en ekte Russisk aften i restauranten. På denne turen kan du nyte Svalbards ville natur uten å inngå kompromiss med moderne komfort. 

Bli med på et eventyr for livet!

Terms & ConditionsBetingelser og vilkårTermini & CondizioniMap
Horn Media 2020